Walkin' In The Shadow Of Life (CD)

The Neville Brothers

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Walkin' In The Shadow Of LIfe
  2. Poppa Funk
  3. Can't Stop The Funk
  4. Ball Of Confusion (That's What The World Is Today)
  5. Kingdom Come
  6. Middle Passage
  7. Junkie Child - (featuring B.G.)
  8. Streets Are Callin'
  9. Your Life (Fallen Soldiers)
  10. Scrape Scat
  11. Carry The Torch
  12. Brothers
  13. Rivers Of Babylon



Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 13 Artist The Neville Brothers
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer CDT70989.2