Walton: Choral & Orchestral Works (CD)

Philharmonia Orchestra

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. In Honour of the City of London
  2. Orb and Sceptre
  3. Crown Imperial
  4. Jubilate Deo
  5. Antiphon
  6. Where does the uttered music go?
  7. The History of the English Speaking Peoples
  8. Make we joy now in this fest
  9. What cheer?
  10. All this time
  11. King Herod and the Cock
  12. Anniversary Fanfare
  13. A Queen's Fanfare


Utgitt 1991 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Bach Choir, Brian Couzens, David Willcocks, Philharmonia Orchestra, Ralph Couzens, William Walton
Label Chandos Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer CHAN8998