Walton: Hamlet; As You Like It (CD)

Sir Neville Marriner

79,50 7950 Veil. pris 109,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. EXCERPTS (as arranged by C. Palmer) - Prelude
  2. Fanfare and Soliloquy
  3. The Ghost
  4. Hamlet and Ophelia
  5. The Question_'To be or not to be'
  6. The Mousetrap
  7. Ophelia's Death
  8. Retribution and Threnody
  9. Finale (Funeral March)
  10. Poem for Orchestra (arr C Palmer)
  11. Prelude; Moonlight; Under the greenwood tree; The fountain; Wedding procession


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Academy Of St Martin In The Fields Orchestra, Sir Neville Marriner, William Walton
Label Chandos Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer CHAN10436X