Walton: The Quest; The Wise Virgins (CD)

David Lloyd-Jones

59,00 5900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Quest
  2. What God hath done is rightly done (Cantata 199)
  3. Lord, hear my longing (Chorale-Prelude, 'Herzlich tut mich')
  4. See what his love can do (Cantata 85)
  5. Ah! how ephemeral (Cantata 26)
  6. Sheep may safely graze (Cantata 208)
  7. Praise be to God (Cantata 129)
  8. Siesta


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 8 Artist David Lloyd-Jones, English Northern Philharmonia Orchestra, William Walton
Label Naxos Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer 8555868