Warehouse: Songs And Stories (CD)

Hüsker Dü

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. These Important Years
  2. Charity, Chastity, Prudence, And Hope
  3. Standing In The Rain
  4. Back From Somewhere
  5. Ice Cold Ice
  6. You're A Soldier
  7. Could You Be The One?
  8. Too Much Spice
  9. Friend, You've Got To Fall
  10. Visionary
  11. She Floated Away
  12. Bed Of Nails
  13. Tell You Why Tomorrow
  14. It's Not Peculiar
  15. Actual Condition
  16. No Reservations
  17. Turn It Around
  18. She's A Woman (And Now He Is A Man)
  19. Up In The Air
  20. You Can Live At Home



Utgitt 1987 Format CD
Sjanger Punk Antall spor 20
Artist Hüsker Dü Label Warner Bros.
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0075992554428