Warts 'N' Audience... Plus! (CD)

Ian Dury

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Intro
  2. Wake Up And Make Love With Me
  3. Clevor Trever
  4. Inbetweenies (bonus track)
  5. If I Was With A Woman
  6. Billericay Dickie
  7. Quiet
  8. My Old Man
  9. Spasticus Autisticus
  10. Plaistow Patricia
  11. There Ain't Half Been Some Clever Bastards
  12. Sweet Gene Vincent
  13. What A Waste!
  14. Hit Me With Your Rhythm Stick
  15. Blockheads
  16. Reasons To Be Cheerful Part 3 (bonus track)


Utgitt 1991 Format CD
Sjanger Punk Antall spor 16
Artist Ian Dury Label Edsel
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer DIAB8037