Wayne McGhie And The Sounds Of Joy (CD)

Wayne McGhie & The Sounds Of Joy

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Na Na Hey Hey (Kiss Him Goodbye)
  2. When I Think of Home
  3. Take a Letter Maria
  4. Woman Be Good
  5. Dirty Funk
  6. Going in Circles
  7. Fire (She Need Water)
  8. By the Time I Get to Phoenix
  9. Cool It
  10. I Can See Mother Nature


Utgitt 1970 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Wayne McGhie & The Sounds Of Joy
Label Light In The Attic Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer LITA008