We All Got Out Of The Army (CD)

Robert Pollard

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Silk Rotor
  2. I Can See
  3. Post-Hydrate Update
  4. Your Rate Will Never Go Up
  5. On Top Of The Vertigo
  6. Red Pyramid
  7. Talking Dogs
  8. Rice Train
  9. Wild Girl
  10. I´ll Take The Cure
  11. Cameo Of A Smile
  12. Poet Bums
  13. How Many Stations
  14. His Knighthood Photograph
  15. Face Down
  16. We All Got Out (Of The Army)
  17. Faster To Babylon



Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Robert Pollard
Label Guided By Voices Leverandør Import
Bestillingsnummer GUDV10.2