We Come In Peace With A Message Of Love / Take It To The Streets (CD)

Curtis Mayfield

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. We Come In Peace
  2. Baby It's You
  3. Bodyguard
  4. Breakin' In The Streets
  5. Everybody Needs A Friend
  6. This Love Is True
  7. We Gotta Have Peace '85
  8. Homeless
  9. Got To Be Real
  10. Do Be Down
  11. Who Was That Lady
  12. On And On
  13. He's A Fly Guy
  14. Don't Push
  15. I Mo Git You Sucka


Utgitt 1985 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Curtis Mayfield
Label Snapper Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SNAP295CD