We Have You Surrounded (CD)

The Dirtbombs

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. It's Not Fun Until They See You Cry
  2. Ever Lovin' Man
  3. Indivisible
  4. Sherlock Holmes
  5. Wreck My Flow
  6. Leopardman at C&A
  7. Fire in the Western World
  8. Pretty Princess Day
  9. I Hear the Sirens
  10. They Have Us Surrounded
  11. Race to the Bottom
  12. La Fin du Monde



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist The Dirtbombs
Label In The Red Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer ITR150CD