We Sing, We Dance, We Steal Things - Limited Edition (2CD+DVD)

Jason Mraz

349,00 34900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Make It Mine
  2. I´m Yours
  3. Lucky
  4. Butterfly
  5. Live High
  6. Love For A Child
  7. Details In The Fabric
  8. Coyotes
  9. Only Human
  10. The Dynamo Of Volition
  11. If It Kills Me
  12. A Beautiful Mess
Disk 2
  1. I´m Yours (From The Casa Nova Sessions)
  2. Live High (From An Avocado Salad Session)
  3. If It Kills Me (From The Casa Nova Sessions)
  4. A Beautiful Mess (From A Raining Jane Session)
  5. Make It Mine (From The Casa Nova Sessions)
  6. Butterfly (From The Casa Nova Sessions)
  7. Only Human (From The Casa Nova Sessions)
  8. The Dynamo Of Volition (From An All Night Session)
  9. Love For A Child (From The Casa Nova Sessions)
  10. Coyotes (From A Girl In New York Sessions)
  11. Man Gave Names To All The Animals (From The Gospel Collection Sessions)
  12. Mudhouse/Gypsy MC (Live From Amsterdam)
Disk 3
  1. Plane (Live)
  2. Make It Mine (Live)
  3. Geek In The Pink (Live)
  4. Dramatica Mujer (Live)
  5. The Dynamo Of Volition (Live)
  6. A Beautiful Mess (Live)
  7. If It Kills Me (Live)
  8. The Remedy (I Won´t Worry) (Live)
  9. 1000 Things (Live)
  10. Live High (Live)
  11. Only Human (Live)
  12. Butterfly (Live)
  13. I´m Yours (Live)
  14. No Stopping Us (Live)
  15. Fall Through Glass (Live)
  16. Outro (You And I Both) (Live)
  17. Here We Are: A Documentary
  18. A Thousand Things



Utgitt 2008 Format 2CD+DVD
Sjanger Rock Antall disker 3
Antall spor 42 Artist Jason Mraz
Label Atlantic Leverandør Import
Bestillingsnummer ATL516492.2