Weelkes: Cathedral Music (CD)

Winchester Cathedral Choir

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Alleluia, I heard a voice
  2. Gloria in excelsis Deo (Sing my soul to God)
  3. Hosanna to the Son of David
  4. Laboravi in gemitu meo
  5. O Jonathan, woe is me
  6. When David heard
  7. O Lord, arise
  8. O how amiable are thy dwellings
  9. All laud and praise
  10. Give the king thy judgements
  11. If King Manasses
  12. Magnificat
  13. Nunc dimittis
  14. (2) Voluntaries
  15. Pavane


Utgitt 1992 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Antony Howell, David Hill, Mark Brown, Thomas Weelkes, Timothy Byram-Wigfield, Winchester Cathedral Choir
Label Hyperion Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer CDA66477