Welcome Home - The Okeh Recordings Vol. 2 (CD)

Walter Jackson

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. My Funny Valentine
  2. Moonlight In Vermont
  3. Let It Be Me
  4. Suddenly I'm All Alone
  5. Imagination
  6. Welcome Home
  7. Moon River
  8. Blowin' In The Wind
  9. Magic's Gone
  10. Fly Me To The Moon (In Other Words)
  11. Still At The Mercy Of Your Love
  12. Where Have All The Flowers Gone
  13. Deep In The Heart Of Harlem
  14. Cold Cold Winter
  15. I Think It's Gonna Rain Today
  16. That's When I Come To You
  17. Special Love
  18. One Heart Lonely
  19. Folks Who Live On The Hill



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 19 Artist Walter Jackson
Label Kent/Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND266