Welcome To My Room / Midnight Desire (CD)

Randy Brown

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I'm Always In The Mood
  2. I'd Rather Hurt Myself (Than Hurt You)
  3. Sweet Sweet Darling
  4. Too Little In Common
  5. Do It Baby
  6. I Wanna Make Love To You
  7. Love Is All We Need
  8. I Love You Baby
  9. Love Formula 69
  10. We Ought To Be Doin' It
  11. Things That I Could Do To You
  12. You're So Good
  13. With Your Love
  14. Without You (I Can't Make It Through The Night)
  15. Next Best Thing To Being There, The
  16. Do You Love Me
  17. Love Be With You


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Randy Brown
Label Shout! Factory Leverandør Import
Bestillingsnummer SHT54.2