Welcome To My World - The Love Songs Of Ray Price (CD)

Ray Price

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Welcome to My World
  2. I Can´t Help It
  3. She´s Got to Be a Saint
  4. But I Was Lying
  5. That´s What Leaving´s About
  6. Everything That´s Beautiful (Reminds Me of You)
  7. Goin´ Away
  8. Spanish Eyes
  9. I´ll Go to a Stranger
  10. Black and White Lies
  11. Help Me Make It Through the Night
  12. You Can´t Take It with You
  13. Forgive Me Heart
  14. Between His Goodbye and My Hello
  15. Everything Reminds Me of You
  16. A Need to Be
  17. Some Things Never Change
  18. Didn´t We
  19. A Girl I Used to Know
  20. Too Many Rivers
  21. Drinking Champagne


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Ray Price
Label Hux Records Leverandør Import
Bestillingsnummer HUX139.2