Welcome To The Beautiful South (CD)

The Beautiful South

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Song For Whoever
  2. Have You Ever Been Away
  3. From Under The Covers
  4. I'll Sail This Ship Alone
  5. Girlfriend
  6. Straight In At 37
  7. You Keep It All In
  8. Woman In The Wall
  9. Oh Blackpool
  10. Love Is
  11. I Love You (But You're Boring)



Utgitt 1989 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 11
Artist The Beautiful South Label Polydor
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 8420802