Welcome (CD)

Sirius

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
23 år gamle Kristian Rønning har lenge vært omtalt som en av de mest spennende navnene i norsk rap-undergrunn, og han tar musikken sin seriøst. Svært seriøst. Under aliaset Sirius gikk Rønning og "Fuck Up" helt til topps i 2010-utgaven av Norske Talenter, og kun få timer etter den overlegne seieren lå låta på toppen av nedlastingslistene. Det ærlige oppgjøret med Larvik-rapperens fortid, uvaner og uvenner, med bidrag fra barnekoret Askim Soul Children, solgte glatt til gull - og er selvfølgelig med på debuten Welcome. Det engelskspråklige hip hop-albumet inneholder i tillegg bidrag fra blant andre Son Of Light, Holee O (på singlen "Platinum Life") og X Factor-finalist Gabrielle Leithaug, mens produksjonen er utført av Rykkinfella (Karpe Diem), Skylab (Karpe Diem, Jaa9 & OnklP) og Specific.

For dem som måtte lure på navnet: Prøv med engelsk uttale og se om du ikke kommer frem til ordet "serious". Ellers så er jo Sirius den klareste stjerna på himmelen. Tolk det som du vil.

Sporliste

 1. Welcome
 2. Taste Of Gold - feat. Son Of Light
 3. Platinum Life - feat. Holee O
 4. Who Am I
 5. When I Get Back - feat. Gabrielle Leithaug
 6. Music & Lights - feat. Kristah Rhymes
 7. Love Song - feat. Holee O
 8. Far Away From Me
 9. Sirius
 10. Set If Off - feat A-Lee & Jae-R
 11. Thank You
 12. Fuck Up - feat. Askim Soul Children (Bonus track)

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Sirius
Label Columbia Leverandør Sony
Bestillingsnummer 0886978123428

Anmeldelser