We're Just Waiting For You Now (CD)

Jon Kennedy

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Intro
  2. Get Myself Together, (Let Me)
  3. Chocolate And Cheese
  4. What You Searching For
  5. You're Crazy *!?
  6. Dub
Disk 2
  1. Steam Carnival On Tour
  2. Tell Me How You Feel
  3. Messenger, The
  4. Get Into This
  5. Tributes And Dedications (Part 2)
  6. Lesson I
  7. Am I Groovin' You?
  8. Encounters Of The 7th Kind
  9. End Theme..., The
  10. Tributes And Dedications (Flevans mix)
  11. Tell Me How You Feel (Bonobo mix)
  12. Am I Groovin' You (Quantic mix)
  13. What You Searchin For? (A1 Stylus mix)
  14. Let Me Get Myself Together (Chroma mix)
  15. Let Me Get Myself Together (Jon Kennedy live)


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Electronica Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Jon Kennedy
Label TruThoughts Recordings Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer TRU017CD


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende