What A Wonderful Christmas (CD)

Louis Armstrong

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Christmas In New Orleans (with Louis Armstrong/Benny Carter & His Orchestra)
  2. White Christmas (with Louis Armstrong/Gordon Jenkins Orchestra)
  3. Silent Night (with Dinah Washington)
  4. Christmas Song (Chestnuts Roasting On A Open Fire) (with Mel Torme)
  5. Christmas Night In Harlem (with Louis Armstrong/Benny Carter & His Orchestra)
  6. It's Christmas Time Again (with Peggy Lee)
  7. Cool Yule (with Louis Armstrong)
  8. Merry Christmas Baby (with Lionel Hampton)
  9. Zat You Santa Claus (with Louis Armstrong)
  10. Santa Baby (with Eartha Kitt)
  11. Jingle Bells (with Duke Ellington)
  12. Santa Claus Is Coming To Town (with Lena Horne)
  13. May Everyday Be Christmas (with Louis Jordan)
  14. Winter Wonderland (with Louis Armstrong/Gordon Jenkins Orchestra)


Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Louis Armstrong
Label Hip-O Leverandør Import
Bestillingsnummer HIPP40065.2