What Are You On? (CD)

East River Pipe

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. What Does T.S. Eliot Know About You
  2. Crystal Queen
  3. What Are You On?
  4. I´ll Walk My Robot Home
  5. Ultrabright Bitch, The
  6. Druglife
  7. Absolutely Nothing
  8. Dirty Carnival
  9. You Got Played, Little Girl
  10. Life Is A Landfill
  11. Shut Up And Row
  12. Trivial Things
  13. Some Dreams Can Kill You


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist East River Pipe
Label Merge Leverandør Playground
Bestillingsnummer MRG271.2