What Demons Do To Saints (CD)

Beneath The Sky

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Goodfellas
  2. For Each Remembered Name
  3. Grave Mistake
  4. Last Call
  5. 7861
  6. How The Times Have Changed
  7. Our Last Road
  8. Reason
  9. Being In A Coma Is Hell Carried On
  10. Falling In Love With Cold Hands
  11. Glamour Of Corruption



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Beneath The Sky
Label Victory Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer VR340