What Have You Done, My Brother? (CD)

Naomi Shelton & The Gospel Queens

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. What Is This
  2. What More Can I Do
  3. I'll Take The Long Road
  4. What Have You Done
  5. I Need You To Hold My Hand
  6. Trouble In My Way
  7. Jordan River
  8. He Knows My Heart
  9. Am I Asking Too Much
  10. By Your Side
  11. Lift My Burdens
  12. Change Is Gonna Come, A


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Naomi Shelton & The Gospel Queens
Label Daptone Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DAP016CD