What I Do (CD)

Alan Jackson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Too Much Of A Good Thing
  2. Rainy Day In June
  3. USA Today
  4. If Love Was A River
  5. If French Fries Were Fat Free
  6. You Don´t Have To Paint Me A Picture
  7. There Ya Go
  8. Talkin´ Song Repair Blues, The
  9. Strong Enough
  10. Monday Morning Church
  11. Burnin´ The Honky Tonks Down
  12. To Do What I Do
  13. To Do What I Do
  14. Talkin' Song Repair Blues


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Alan Jackson
Label Arista Leverandør Import
Bestillingsnummer SBMK768842.2