What I Meant To Say (CD)

Donny Osmond

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Breeze On By
  2. Keep Her In Mind
  3. In It For Love
  4. I Wanna Know What Love Is
  5. My Perfect Rhyme
  6. Faith
  7. What I Meant To Say
  8. Whenever You're In Trouble
  9. Shoulda' Known Better
  10. Broken Man
  11. This Guy's In Love With You
  12. Insecurity
  13. One Dream
  14. Christmas Time



Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Donny Osmond
Label Decca Leverandør Import
Bestillingsnummer DCAB000373702.2