What Kind Of Fool Am I (2CD)

Sammy Davis Jr.

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. Back in Your Own Back Yard
  2. Lush Life
  3. I'm Gonna Live Till I Die
  4. I'm a Fool to Want You
  5. (Love Is) the Tender Trap
  6. Out of This World
  7. Bye Bye Blackbird
  8. Thou Swell
  9. Can't We Be Friends
  10. Blame It On My Youth
  11. Let There Be Love
  12. Soon
  13. Too Close for Comfort
  14. My Romance
  15. We Kiss in a Shadow
  16. Two Ladies in De Shade of De Banana Tree
  17. Lost in the Stars
  18. Falling in Love With Love
  19. Climb Ev'ry Mountain
  20. Something's Coming
  21. That Great Come-and-get-it Day
  22. If I Loved You
  23. A Lot of Livin' to Do
  24. There Is Nothing Like a Dame
Disk 2
  1. Intro/That Lucky Old Sun
  2. Be My Love
  3. Lulu's Back in Town
  4. Stranger in Paradise
  5. Ballerina
  6. Sonny Boy
  7. I Married an Angel
  8. Falling in Love Again
  9. You Can't Love 'Em All
  10. If You Are But a Dream
  11. 'Deed I Do
  12. Without a Song
  13. What Kind of Fool Am I
  14. Once in a Lifetime
  15. Begin the Beguine
  16. Gonna Build a Mountain
  17. Someone Nice Like You
  18. There Was a Tavern in the Town
  19. One More Time (A Tribute to Ray Charles)
  20. The Fool I Used to Be
  21. Everybody Calls Me Joe
  22. Me and My Shadow (With Frank Sinatra)
  23. Sam's Song (With Dean Martin)
  24. As Long As She Needs Me
  25. Song from "Two for the Seesaw" (A Second Chance)
Utgitt 2021 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 2
Artist Sammy Davis Jr. Bestillingsnummer JASCD877