179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Clear Water
  2. Precious Cargo
  3. This Is Not A Love Song
  4. Can I Change My Mind
  5. What Kind Of Love
  6. Words On The Wind
  7. Just Be Yourself
  8. It´ll Be Alright In The End
  9. Thinking About My Friend
  10. The Sound Of A Train


Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Danny & The Champions Of The World
Label Rootsy Bestillingsnummer VJCD222