What The Hell Is This? (Remastered) (CD)

Johnny Guitar Watson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. What The Hell Is This?
  2. In The World
  3. Proud Of You
  4. Cop & Blow
  5. I Don´t Want To Be President
  6. Mother In Law
  7. Strung Out
  8. The Funk If I Know
  9. Watsonian Institute


Format CD Sjanger Blues
Antall disker 1 Antall spor 9
Artist Johnny Guitar Watson Label Shout! Factory
Leverandør Import Bestillingsnummer SHFA97636.2