What We Did On Our Holidays (Expanded & Remastered) (CD)

Fairport Convention

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Fotheringay
  2. Mr Lacey
  3. Book Song
  4. The Lord Is In This Place, How Dreadful Is This Place
  5. No Man´s Land
  6. I´ll Keep It With Mine
  7. Eastern Rain
  8. Nottamun Town
  9. Tale In Hard Time
  10. She Moves Through The Fair
  11. Meet On The Ledge
  12. End Of A Holiday
  13. Throwaway Street Puzzle (bonus track)
  14. You´re Gonna Need My Help (bonus track)
  15. Some Sweet Day (bonus track)



Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Fairport Convention
Label Island UK Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 0635972