What You Hear Is What You Get: Live At Carnegie Hall (Remastered) (CD)

Ike & Tina Turner

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Introduction
  2. Piece Of My Heart
  3. Everyday People
  4. Introduction To Tina
  5. Doin’ The Tina Turner
  6. Sweet Soul Music
  7. Ooh Poo Pah Doo
  8. Honky Tonk Women
  9. A Love Like Yours (Don’t Come Knockin’ Everyday)
  10. Proud Mary
  11. (Encore Of) Proud Mary
  12. I Smell Trouble
  13. Ike’s Tune
  14. I Want To Take You Higher
  15. I’ve Been Loving You Too Long
  16. Respect


Utgitt 1971 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Ike & Tina Turner
Label BGO Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGO1062