What's In The Bag (CD)

Marshall Crenshaw

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Will We Ever
  2. Where Home Used To Be
  3. Take Me With U
  4. From Now Until Then
  5. Despite The Sun
  6. Spell Is Broken, The
  7. Few Thousand Days, A
  8. Long And Complicated
  9. I'd Rather Be With You
  10. Alone In A Room
  11. AKA 'A Big Heavy Hot Dog'


Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Marshall Crenshaw
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer RAZ82869.2