What's Love Got To Do With It (CD)

Tina Turner

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Don't Wanna Fight
  2. Rock Me Baby
  3. Disco Inferno
  4. Why Must We Wait Until Tonight?
  5. Stay Awhile
  6. Nutbush City Limits
  7. You Know I Love You, (Darlin')
  8. Proud Mary
  9. Fool In Love, A
  10. It's Gonna Work Out Fine
  11. Shake A Tail Feather
  12. I Might Have Been Queen
  13. What's Love Got To Do With It
  14. Tina's Wish



Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 14
Artist Tina Turner Label Parlophone
Leverandør Import Bestillingsnummer PRL881896.2