When A Man Loves A Woman: The Ultimate Collection (CD)

Percy Sledge

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. When A Man Loves A Woman
  2. It Tears Me Up
  3. Take Time To Know Her
  4. My Special Prayer
  5. Baby Help Me
  6. It´s All Wrong But It´s Alright
  7. You´re All Around Me
  8. Dark End Of The Street, The
  9. Warm And Tender Love
  10. Love Me Tender
  11. Out Of Left Field
  12. Come Softly To Me
  13. What Am I Living For
  14. You´re Pouring Water On A Drowning Man
  15. Just Out Of Reach (Of My Two Empty Arms)
  16. Cover Me
  17. Sudden Stop
  18. That´s How Strong My Love Is
  19. You Really Got A Hold On Me
  20. Put A Little Lovin´ On Me



Utgitt 1987 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Percy Sledge
Label Atlantic Leverandør Import
Bestillingsnummer ATL80212.2