When A Man Loves A Woman / Warm And Tender Soul (CD)

Percy Sledge

149,25 14925 Veil. pris 199,00
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. When A Man Loves A Woman
  2. My Adorable One
  3. Put A Little Lovin’ On Me
  4. Love Me All The Way
  5. When She Touches Me (Nothing Else Matters)
  6. Pouring Water On A Drowning Man
  7. Thief In The Night
  8. You Fooled Me
  9. Love Makes The World Go Round
  10. Success
  11. Love Me Like You Mean It
  12. It Tears Me Up
  13. I’m Hanging Up My Heart For You
  14. You Really Got A Hold On Me
  15. That’s How Strong My Love Is
  16. A Sweet Woman Like You
  17. Love Me Tender
  18. Warm And Tender Love
  19. Try A Little Tenderness
  20. So Much Love
  21. I Stand Accused
  22. Heart Of A Child
  23. Oh How Happy
  24. When A Man Loves A Woman (remake)
  25. Sugar Puddin
  26. You’ve Got That Something Wonderful
  27. (With) Every Beat Of My Heart


Utgitt 1966 Reutgitt 2016
Format CD Sjanger Rock
Antall disker 1 Antall spor 27
Artist Percy Sledge Label Edsel
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer EDSA5063