When I Get My Wings / Gypsy Boy (CD)

Billy Joe Shaver

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Texas Uphere Tennessse
  2. The Good Lord Knows I Tried
  3. Woman Is The Wonder Of The World
  4. When I Get My Wings
  5. Ain't No Good In Mexico
  6. Love You Till the Cows Come Home
  7. Ride Me Down Easy
  8. When The Word Was Thunderbird
  9. America You Are My Woman
  10. A Restless Wind
  11. Evergreen
  12. Billy B. Damned
  13. We Stayed Too Long At The Fair
  14. Honky Tonk Heroes
  15. I'm Going Crazy In 3/4 Time
  16. Gypsy Boys
  17. Chicken On The Ground
  18. Everything, Everywhere's
  19. Slow Rollin' On
  20. Silver Wings Of Time
  21. The Believer
  22. You Asked Me To
  23. Fit To Kill and Going Out in Style (Bonus track)
  24. Saturday Night (Bonus track)
  25. I'm Just an Old Chunk of Coal (But I’m Gonna be a Diamond Someday) (Bonus track)


Utgitt 1976 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Billy Joe Shaver
Label Raven Leverandør Import
Bestillingsnummer RVEN365.2