When Our Grandfathers Said No (CD)

The Young 'Uns

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Another Storm
  2. The Chemical Worker´s Song
  3. The Battle Of Stockton
  4. Roll Down
  5. Harbour Voice
  6. One December Morn
  7. Love In A Northern Town
  8. Pique La Baleine
  9. Rolling Down To Rio
  10. You Can Close Your Eyes
  11. Wild Goose
  12. Jenny Waits For Me


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Folkemusikk Antall disker 1
Antall spor 12 Artist The Young 'Uns
Label Proper Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer NAVIGATOR075