When The Grass Grows Over Me: 24 Greatest Hits (CD)

George Jones

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. When The Grass Grows Over Me
  2. Four-O-Thirty Three
  3. We Must Have Been Out Of Our Minds (Ft Melba Montgomery)
  4. Love Bug
  5. As Long As I Live
  6. She´s Mine
  7. Tell Me My Lying Eyes Are Wrong
  8. Milwaukee, Here I Come (Ft Brenda Carter)
  9. I Can´t Get There From Here
  10. If Not For You
  11. I´ve Got Five Dollars And It´s Saturday Night (Ft Gene Pitney)
  12. Color Of The Blues
  13. Right Won´t Touch A Hand
  14. Close Together (As You And Me) (Ft Melba Montgomery)
  15. Lonely Street
  16. I´ll Follow You (Up To Our Cloud)
  17. Sometimes You Just Can´t Win
  18. Party Pickin´ (Ft Melba Montgomery)
  19. Where Grass Won´t Grow
  20. Treasure Of Love
  21. I´m A People
  22. Small Time Laboring Man
  23. No Blues Is Good News
  24. I´ll Fly Away


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 24 Artist George Jones
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer CSRS55527.2