Where A Country Boy Belongs (2CD)

The Marshall Tucker Band

229,00 22900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Heard It in a Love Song
  2. Low Down Ways
  3. Never Again
  4. I May Be Easy But You Make It Hard
  5. If That Isn´t Love
  6. If I Could Only Have My Way
  7. Too Stubborn
  8. Heartbroke
  9. When Love Begins to Fade
  10. Losing You
  11. Bags Half Packed
  12. Try One More Time
  13. See You Later, I´m Gone
  14. Feel a Drunk Comin´ On
  15. Good Ole Hurtin´ Song
  16. Driving You out of My Mind
Disk 2
  1. Blue Ridge Mountain Sky
  2. Where a Country Boy Belongs
  3. Stay in the Country
  4. Cold Day in July
  5. Time Don´t Pass by Here
  6. Walkin´ the Streets Alone
  7. Mr. President
  8. Hillbilly Band
  9. Blood Red Eagle
  10. Down We Go
  11. Tan Yard Road
  12. All My Rowdy Friends Have Settled Down
  13. And the Hills
  14. Daddy´s Eyes
  15. Walk Outside the Lines
  16. Ab´s Song


Utgitt 2006 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 32 Artist The Marshall Tucker Band
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SHFA97643.2