Where Have I Known You Before/No Mystery (2CD)

Return To Forever

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Vulcan Worlds
  2. Where Have I Loved You Before
  3. The Shadow Of Lo
  4. Where Have I Danced With You Before
  5. Beyond The Seventh Galaxy
  6. Earth Justice
  7. Where Have I Known You Before
  8. Song To The Pharaoh Kings
Disk 2
  1. Dayride
  2. Jungle Waterfall
  3. Flight Of The Newborn
  4. Sofistifunk
  5. Excerpt From The First Movement
  6. No Mystery
  7. Interplay
  8. Celebration Suite Part I
  9. Celebration Suite Part II


Utgitt 1974 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Return To Forever
Label BGO Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGO799