Where You Want To Be (CD)

Taking Back Sunday

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Set Phasers To Stun
  2. Bonus Mosh Pt. II
  3. Decade Under The Influence, A
  4. This Photograph Is Proof (I Know You Know)
  5. Union, The
  6. New American Classic
  7. I Am Fred Astaire
  8. One-Eighty By Summer
  9. Number Five With A Bullet
  10. Little Devotional
  11. ...Slowdance On The Inside



Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Taking Back Sunday
Label Victory Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer VR228CD