Wherever I Lay My Hat: The Best Of Paul Young (2CD)

Paul Young

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Wherever I Lay My Hat (That'?s My Home)
  2. Come Back And Stay
  3. Love Of The Common People
  4. I?m Gonna Tear Your Playhouse Down
  5. Everything Must Change
  6. Every Time You Go Away
  7. Tomb Of Memories
  8. Wonderland
  9. Some People
  10. Why Does A Man Have To Be Strong?
  11. Softly Whispering I Love You
  12. Oh Girl
  13. Heaven Can Wait
  14. Calling You
  15. Don?t Dream It'?s Over
  16. Now I Know What Made Otis Blue
  17. Hope In A Hopeless World
  18. It Will Be You
Disk 2
  1. Love Will Tear Us Apart
  2. Iron Out The Rough Spots
  3. Soldier?s Things
  4. I Was In Chains
  5. The Man In The Iron Mask
  6. Little Bit Of Love
  7. Love Hurts
  8. Broken Man
  9. This Means Anything
  10. Ku Ku Kurama
  11. Together
  12. Stop On By
  13. Come Back And Stay (12"? mix)
  14. Love Of The Common People (12"? mix)
  15. I'?m Gonna Tear Your Playhouse Down (special extended mix)


Utgitt 2017 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 2
Antall spor 33 Artist Paul Young
Label Music Club Deluxe Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer MCDLX083