Whiskers (CD)

The Five Mod Four

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Hot Wax Weekend
  2. Sound Of My Own Wheels Has Driven Me Crazy, The
  3. Somebody Failed
  4. Ghosts (And Masks)
  5. There Will Be No Cahoots
  6. Poor Old Soul
  7. That´s Why I Didn´t Like 1996
  8. That Was No Phantom
  9. Laws We Break, The
  10. Lust
  11. Second Hand Smoke
  12. We Sure Are Lucky I Wrote This Song



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist The Five Mod Four
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer CPHC47.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende