Whiskey & Lace (CD)

Krystal Keith

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Doin´ It
  2. Can´t Buy You Money
  3. What Did You Think I´d Do
  4. Daddy Dance With Me
  5. Cabo San Lucas
  6. Him and This Tattoo
  7. Beautiful Weakness
  8. Down Into Muddy Water
  9. Get Your Redneck On
  10. Whiskey and Lace


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Krystal Keith
Label Show Dog Nashville Leverandør Import
Bestillingsnummer SHDGB001953502.2