White Blood Cells (CD)

The White Stripes

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Dead Leaves And The Dirty Ground
  2. Hotel Yorba
  3. I´m Finding It Harder To Be A Gentleman
  4. Fell In Love With A Girl
  5. Expecting
  6. Little Room
  7. The Union Forever
  8. The Same Boy You´ve Always Known
  9. We´re Going To Be Friends
  10. Offend In Every Way
  11. I Think I Smell A Rat
  12. Aluminium
  13. I Can´t Wait
  14. Now Mary
  15. I Can Learn
  16. This Protector



Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Indierock Antall spor 16
Artist The White Stripes Label XL Recordings
Leverandør Playground Bestillingsnummer XLCD151