White Fuzz (CD)

White Fuzz (CD)

Time Has Come

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Keep Your Tongue from Evil
  2. A Clown Can Get Away with Murder
  3. When the Promises of Forever Becomes a Farewell on Lease
  4. Something Draws Near from Nothing
  5. Elevator to Prypiat
  6. The Abandoned City, Pt. 1
  7. ..And No Matter How Fast You Try to Run - You Are Always Moving in Slow
  8. The Abandoned City, Pt. 2
  9. Ignorance Is Bliss
  10. The White Fuzz


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Time Has Come
Label Regain Records Leverandør Import
Bestillingsnummer RGAR1050.2