White Winds (Remastered) (CD)

White Winds (Remastered) (CD)

Andreas Vollenweider

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. White Winds: The White Boat (First View)
  2. Hall of the Stairs: Hall of the Mosaics (Meeting You)
  3. The Glass Hall (Choose the Crystal): The Play of the Five Balls/
  4. The Woman and the Stone
  5. The Stone (Close-Up)
  6. Phases of the Three Moons
  7. Flight Feet & Root Hands
  8. Brothership
  9. Sisterseed
  10. Trilogy: At the White Magic Gardens/The White Winds
  11. Pace Verde (Bonus track)
  12. Flight Feet & Root Hands (Bonus track)
  13. Hey You! Yes, You... (Bonus track)
  14. White Winds (Multimedia track)
  15. Introducing Vox (Multimedia track)



Utgitt 1984 Format CD
Sjanger New Age Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Andreas Vollenweider
Label Kin Kou Leverandør Import
Bestillingsnummer KNKO17556.2