Who Are You Now? (CD)

This Providence

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Sure As Hell
  2. Letdown
  3. Waste Myself
  4. This Is The Real Thing
  5. Keeping On Without You
  6. Squeaking Wheels And White Light
  7. My Beautiful Rescue (Renovated)
  8. That Girl´s A Trick
  9. Selfish
  10. Chasing The Wind
  11. Playing The Villain
  12. Sand In Your Shoes
  13. Somebody To Talk To



Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist This Providence
Label Fueled By Ramen Leverandør Import
Bestillingsnummer FUEL516824.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende