Who Was And Is And Is To Come (CD)

Lenny Smith

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The New Jerusalem
  2. How Blessed Is the Man
  3. All the Earth
  4. Spirit of the Living God
  5. Arise My Love
  6. And My Tongue
  7. Song For Helene
  8. Leaning On Her Beloved
  9. My Heart Beats At Your Command
  10. As A Doe
  11. I Have Everything I Want
  12. You Are The River
  13. To Do Your Will Is My Delight


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Lenny Smith
Label Sounds Familyre Leverandør Import
Bestillingsnummer SNFM99937.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende