Wichita (CD)

Jack Vreeswijk

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Jack Vreeswijk, sønn av Cornelis, fikk sitt store gjennombrudd i 2009 med Vreeswijk sjunger Vreeswijk. Siden den gang har han turnert for fulle hus i Sverige og laget musikk til filmen om sin far - og her følger han opp med Wichita. Albumet inneholder noen herlige tolkninger av Cornelis' sanger, nærmere bestemt "Vaggvisa" (skrevet til nettopp Jack), "Hovedløsen før aftonen", "Balladen om en lergøk" og "Norsk blues". "Blips blues" er et utgitt dikt av Cornelis som Jack har satt til musikk, og vi bys dessuten på en herlig verson av The Jailbird Singers "Laredo" (som Cornelis skrev den svenske teksten til).

Foruten denne godteposen av Cornelis-materiale inneholder albumet også noen egne låter, for eksempel den gamle folkevisa "Man borde inte sova" og tittelsporet "Wichita" - Glen Campbells gamle hit som Jack har oversatt teksten til. Jojje Wadenius bidrar dessuten med lekkert gitarspill.

Sporliste

 1. Wichita
 2. Hamster Joe
 3. Norsk blues
 4. Vaggvisa
 5. Laredo
 6. Huvudlösen för aftonen
 7. Du & Jag
 8. Bibbis Visa
 9. Loves Låt
 10. Ballad om en lergök
 11. Blips blues
 12. Man borde inte sova

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Viser Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Jack Vreeswijk
Label Atenzia Leverandør Next Stop Distribusjon
Bestillingsnummer ATZ1225

Anmeldelser