199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Dyin' To Know
  2. Ready To Roll
  3. Get You Back
  4. No Reason To Stay
  5. Wild Is The Wind
  6. Wanna Be My Lover
  7. I'm In Chains
  8. I Wish I Could Wish You Back (CD only)
  9. My Heart's Got A Mind Of It's Own
  10. Nothin' To Lose
  11. Summertime


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Joanne Shaw Taylor
Label Axe House Music Bestillingsnummer AXE1104