Will Not Be Televised (CD)

The Solution

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. You Gotta Come Down
  2. Somebody
  3. Had You Told It Like It Was (It Wouldn’t Be Like It Is)
  4. Pickin’ Wild Mountain Berries
  5. You Got What You Wanted
  6. You Never Liked Me Somehow
  7. Happiness
  8. Can’t Stop Looking For My Baby
  9. Hijackin’ Love
  10. Heavy Makes You Happy (Sha-Na-Boom Boom)
  11. Funky Fever



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist The Solution
Label Wild Kingdom Leverandør Sound Pollution
Bestillingsnummer KING030CD


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende